Srbija protiv Argentine za plasman među šest najboljih

Odbojkaška reprezentacija Srbije, nakon pobede nad Francuskom, naredni meč Svetskog prvenstva koje se održava u Italiji i Bugarskoj igra protiv Argentine. Meč u Varni igra se od 16.00 časova, kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Posle velike pobede nad Francuskom neće biti vremena za slavlje, jer sledi duel protiv Argentine, koja je bez šansi da prođe u završnicu i u meč će ući potpuno rasterećeno, što će našem timu znatno otežati posao.

U pobedu, ipak, ne treba sumnjati, jer svi u našem timu znaju da nam tri boda praktično garantuju ulazak u borbu za medalje.

Tim Nikole Grbića preneo je 12 bodova i skor 4-1 iz Barija u Varnu, gde će mu rivali posle Francuske biti još Argentina i Poljska u borbi za mesto među šest najboljih.  

Srbija ima 14 bodova, dva manje od prvoplasirane Poljske, i osvajanjem tri boda bi se našla među šest najboljih ekipa na turniru.

Najbolje četiri reprezentacije iz isto toliko grupa ide u treću fazu, uz još dve drugoplasirane sa najviše bodova.

Utakmica između Srbije i Argentine igra se od 16 sati.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи