Odbojkašice Srbije večeras putuju u Japan

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije večeras iz Ankare putuje u Sendaj, u Japan, gde je očekuju utakmice drugog vikenda Gran Prija protiv Brazila, Japana i Tajlanda.

Odbojkašice Srbije će prvi meč u okviru Grupe D igrati protiv Brazila u petak, u subotu ih očekuje duel protiv Japana, dok u nedelju igraju protiv Tajlanda, navodi se u saopštenju Odbojkaškog saveza Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je posle prvog vikenda Gran Prija prva na tabeli sa devet bodova.

Olimpijske vicešampionke su zabeležile tri maksimalne pobede u Ankari što nije uspelo nikome više u elitnoj diviziji.

Selekcija SAD je na drugom mestu sa osam bodova. Ta reprezentacija je takođe upisala tri pobede, ali ima bod manje pošto su sa Rusijom odigrale pet setova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво