Lakše od očekivanog

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić izjavio je da je zadovoljan pobedom u meču sa Argentinom ali i da je očekivao mnogo težu utakmicu.

"Očekivao sam da će biti teška utakmica, zbog toga što već mislimo o narednom meču sa Rusijom. Naš naredni protivnik je jedan od favorita za osvajanje titule. Nadam se da ćemo odigrati dobro, ali da li će to biti dovoljno da ih pobedimo, videćemo", rekao je Grbić.

Selektor Srbije Igor Kolaković ocenio je da je utakmica bila teška, ali da se to ne vidi iz konačnog rezultata.

"Bili smo koncentirisani, iako smo imali padove u igri. Mislim da smo se jako dobro branili. Argentina je igrala sjajno. To je veoma talentovana ekipa koja će u budućnosti biti veoma opasan protivnik za sve ekipe. Zadovoljan sam pobedom", rekao je Kolaković.

Reprezentativac Srbije Marko Podraščanin istakao je da je njegova ekipa pobedila zahvaljujući iskustvu.

U utorak igramo do sada najvažniji meč na šampionatu. Znamo šta nam donosi ta utakmica, jer ako pobedimo, 90 odsto uzimamo medalju na šampionatu. Nadam se da ćemo ući maksimalno motivisano i da ćemo pobediti", rekao je Podraščanin.

Odbojkaš Srbije Dragan Stanković ocenio je da je treći set "prelomio utakmicu" sa Argentinom.

"Čeka nas utakmica 'biti ili ne biti'. Biće veoma teško, daćemo sve od sebe. Nadam se najboljem", dodao je Stanković.

Naredni meč reprezentacija Srbije igra u Firenci u utorak u 17.00 sa selekcijom Rusije.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво