Читај ми!

Odbojkaši Zvezde nastavili dominaciju!

Odbojkaši Crvene zvezde odbranili su titulu prvaka Srbije, pošto su u novosadskom "Spensu" pobedili Vojvodinu sa 3:1 u setovima i ukupnim rezultatom od 3:1 u finalnoj seriji još jednom dokazali da im u Srbiji nema ravnog. Zvezdaši su time odbranili "triplu krunu", pošto su prethodno osvojili Kup i Superkup Srbije.

Beogradski crveno-beli su u četvrtak u Novom Sadu savladali Vojvodinu sa 3:1, po setovima 22:25, 25:14, 25:20, 25:20 i sa ukupno 3:1 u pobedama došli do još jedne titule nacionalnog šampiona. Desete u klupskoj istoriji, treće uzastopne.

Vojvodina je bolje počela meč i dobila prvi set, u kojem je uglavnom vodila. Zvezda je uspela da uhvati priključak i čak povede 19:18, ali je onda usledila nova serija Novosađana i preokret za 1:0.

Drugi set je protekao u apsolutnoj dominaciji beogradskog tima - bilo je ubedljivih 25:14.

Potom je viđen set sličan prvom, ali su ovaj put Beograđani uglavnom imali prednost, da bi u četvrtom konstantno bili u vođstvu i iskoristili drugu od dve meč lopte.

Zvezdi je ovo treći pehar ove sezone, pošto su prethodno osvojeni Kup i Superkup Srbije, čime je ponovljen sjajan uspeh iz prošle godine.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво