Читај ми!

Sandgren: Ja mogu da igram, a Đoković ne? Smešno

Američki teniser Tenis Sandgren ponovo je podržao Novaka Đokovića i rekao da je sramotna odluka Teniskog saveza SAD (USTA) da srpski teniser ne dobije izuzeće za učestvovanje na Ju-Es openu.

Tenis Sandgren, koji će učestvovati na Ju-Es openu iako nije vakcinisan, prokomentarisao je na društvenim mrežama odluku da se Novaku Đokoviću onemogući učešće na turniru.

"Prilično je sramno što se USTA neće boriti da Novak dobije izuzeće. Nije iznenađenje to što vlada ne menja svoju zastarelu politiku. Ja mogu da igram, a on ne? Smešno", napisao je Sandgren na Tviteru.

Sangren je reagovao na tekst koji je objavio Njujork tajms da se Novak Đoković, prema trenutnom zakonu, vodi kao nevakcinisani stranac i sa takvim statusom ne može da kroči na tlo Sjedinjenih Država.

Đoković je već propustio masterse u Indijan Velsu i Majamiju ove sezone jer nije mogao da pristupi teritoriji SAD, a na Ju-Es openu je trebalo da brani 1.200 bodova osvojenih prošle godine pošto je došao do finala, gde je poražen od Danila Medvedeva.

Američki teniser je u više navrata pružao podršku Novaku Đokoviću, a posebno u vreme neslavnih događanja u Australiji, kada je kritikovao ostale tenisere što se više ne solidarišu sa srpskim teniserom.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво