Читај ми!

Moć broja jedan, Novak preslišao Norija u Torinu

Novak Đoković savladao Britanca Kamerona Norija sa 2:0 po setovima 6:2, 6:1 u poslednjem meču Zelene grupe finalnog ATP turnira u Torinu. Naš teniser u subotu u polufinalu igra protiv Nemca Aleksandra Zvereva. Duel je na programu od 21.00.

Sve je na terenu delovalo kao lakši trening za našeg tenisera. Novak je sa pola snage ubedljivo savladao manje iskusnog Britanca, koji je očigledno podlegao pritisku susreta sa najboljim igračem na svetu. Svakako nije prikazao svoj najbolji tenis. Đoković je rutinski odradio "posao", potrošio malo energije i na najbolji način najavio polufinale protiv Zvereva.

Već na startu meča Novak je postavio stvari na svoje mesto oduzeo je servis protivniku i najavio mu da nema čemu da se nada na ovom meču. Nori je iz drugog pokušaja uspeo da osvoji svoj servi. Međutim, naredni naš as mu oduzima bez izgubljenog poena, a potom rutinski priveo set kraju - 6:2.

Slična slika i u drugom setu. Ponovo je Đoković oduzeo početni servis Noriju, a potom na svoj potvrdio brejk. U petom gemu opet oduzima servis protivniku. Britanac se predao, nije imao više snage i do kraja meča nije osvojio nijedan gem.

Na servis protivnika Novak je stigao do tri vezane brejk i meč lopte, iskoristio je treću i tako stavio tačku na ovaj meč - 6:1 u drugom setu.

Meč je trajao samo 66 minuta igre.

Novak u subotu u polufinalu igra protiv Aleksandra Zvereva, meč je na programu od 21.00. U prvom polufinalu, od 14.00, igraju Danil Medvedev i Kasper Rud.  

 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво