Читај ми!

Đoković za RTS: Osetio sam rasterećenje posle poslednjeg poena, nemam plan za ostatak sezone

Novak Đoković ipak nije uspeo da pobedi Danila Medvedeva u finalu Ju-Es opena u Njujorku i osvoji kalendarski slem. Ruski teniser ga je pobedio u tri seta, a u svakom je rezultat bio 6:4. Bio je to i vrlo emocionalan meč za Novaka, koji je zahvalio publici na velikoj podršci na ovom susretu. Posle meča Aleksandar Žigić je zamolio Novaka Đokovića da kaže kako je video ono što se dešavalo na terenu.

„Mislim da sam uradio sve što je u mojoj moći da se pripremim na najbolji mogući način – da sebe dovedem u optimalno stanje, u optimalno stanje tela i uma. Stvarno ne znam šta bih promenio. Jednostavno, igrao sam protiv boljeg igrača u ovom meču“, rekao je Đoković.

Dodao je da je Medvedev imao više elana i energije, dok on, kako je rekao, „nije bio najsvežiji“.

„To su nijanse koje odlučuju. Sporiji si za pola koraka, osećao sam to na svim udarcima. Ritern je jedan od mojih najboljih udaraca – on jeste servirao izvrsno, da – ali ja sam sve vreme osećao da sam sporiji“, istakao je Đoković.

„Ostaje žal, ali i zahvalnost i ponos za sve što je učinjeno.“

Đoković je istakao da u ovom trenutku nema plan niti jasnu ideju na kojim će turnirima nastupati do kraja sezone.

„Osetio sam rasterećenje kada se završio poslednji poen, jer su pritisak i očekivanja pre i tokom ovog turnira bili ogromni. Trudio sam se da budem usredsređen samo na naredni korak, ali taj proces iscrpe mnogo“, zaključio je Đoković.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво