Đoković predvodi šestočlanu srpsku ekspediciju na Ju-Es openu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković predvodi prijavljene učesnike za nastup na Ju-Es openu, a mesto u glavnom žrebu zahvaljujući zaštićenom "renkingu" ima Janko Tipsarević, objavili su organizatori.

Pored njih, Srbija ima još četvoricu sigurnih takmičara na gren slemu u Njujorku u muškom singlu – Lasla Đerea, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i Miomira Kecmanovića.

Prijavljeni su i asovi poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala, kao i još trojica bivših šampiona Stan Vavrinka, Marin Čilić i Huan Martin del Potro, s tim da je nastup Argentinca neizvestan zbog povrede.

Poslednje mesto u glavnom žrebu zauzima Marsel Granoljers, 98. teniser sveta, a uz Tipsarevića zaštićeni su Tomaš Berdih, Vasek Pospišil, Jozef Kovalik, Stiv Darsis i Sedrik-Marsel Štebe.

Ostali će morati da se bore kroz kvalifikacije do glavnog žreba, a posle toga takmičenje počinje 26. avgusta i traje do 8. septembra.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво