Sreća u nesreći Viktora Troickog

Viktor Troicki na neslavan način obeležio je kvalifikacije za Čelendžer turnir u Hajlbronu u Nemačkoj. Srpski teniser u meču sa Mađarem Atilom Balašem vodio je sa 6:1, 5:1 i 40:15, da bi potom usledio veliki preokret i pobeda mađarskog tenisera. Viktor je ipak, kao "laki luzer" prošao kvalifikacije i plasirao se odmah u drugo kolo turnira.

Nažalost nije iznenađujuće da Viktor Troicki izgubi gotovo dobijen meč, ali ovoga puta činilo se da će to biti nemoguće.

Srpski teniser osvojio je prvi set meča sa Balašem 6:1, da bi u drugom imao prednost od 5:1 i gem na svoj servis. Ni vođstvo Troickog od 40:15 nije bilo nedostižno, a kola su krenula nizbrdo.

Balaš je uspeo da napravi neverovatan preokret i slavi u gotovo izgubljenom meču.

Ipak, mađarski teniser uprkos pobedi nad Troickim, nije imao previše benefita od toga, pošto će u Hajlbronu imati teži posao od igrača kojeg je pobedio u kvalifikacijama.

Naime, Troicki se kao "laki luzer" odnosno nasumično izabrani poraženi kvalifikant, plasirao u glavni žreb Čelendžera u Nemačkoj.

Pošto je učešće zbog povrede na turniru otkazao domaći teniser Maksimilijan Marterer, koji je ujedno nosilac, Troicki je zauzeo njegovo mesto i to u drugom kolu turnira.

Mađar Balaš iako je savladao Troickog, turnir kreće od prvog kola, dok Troicki, poraženi u kvalifikacijama se direktno plasirao u drugo kolo. Balaš se u prvom kolu sastaje sa Italijanom Violom, dok je protivnik srpskog tenisera Vatutin iz Rusije.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво