Đoković protiv Andersona za finale

U polufinalu završnog Mastersa u Londonu, Novak Đoković igra protiv Kevina Andersona. Meč počinje u 21 sat, direktan prenos je na našem Prvom programu. Strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem poralu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez izgubljenog seta plasirao se u polufinale završnog Mastersa u Londonu, pošto je u trećem kolu grupe "Gustavo Kirten" savladao Hrvata Marina Čilića 7:6 (9:7), 6:2.

Srpski as sada u međusobnom skoru vodi 17:2, a danas će u polufinalu igrati protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike.

Đoković i Anderson odigrali su osam mečeva, a Južnoafrikanac je slavio pobdu samo jednom, u njihovom prvom međusobnom duelu davne 2008. godine.

U prvom polufinalu Nemac Aleksandar Zverev savladao je Rodžera Federera sa 2:0 u setovima.

Masters u Londonu igra se nagradni fond od 8,5 miliona dolara.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи