Зверев први финалиста у Лондону

Александар Зверев је надиграо Роџера Федерера са 2:0 (7:5, 7:6) у првом полуфиналном мечу завршног турнира у Лондону. Други полуфиналиста биће победник дуела у коме се састају Новак Ђоковић и Кевин Андерсон. Меч почиње у 21 сат, директан пренос је на нашем Првом програму. Стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем поралу.

Оба тенисера су сигурно и самоуверено ушла у меч, а у више него равноправној борби о победнику су одлучиле нијансе и већа концетрација Александра Зверева до самог финиша меча.

Немачки тенисер Александар Зверев је после дуге равноправне борбе успео у самом финишу сета да освоји брејк и после 7:5 поведе са 1:0 у сетовима.

Више него равноправна игра је настављена и у другом сету, а победника је одлучио тај-брејк у чијем финишу је опет Зверев био концентрисанији и успео да Федереру узме поен за мини брејк за 6:5. Потом је меч решио у своју корист већ првим својим сервисом за 7:5 у тај-брејку.

Млади немачки тенисер се први пут у каријери пласирао у финале завршног Мастерса после сат и 35 минута игре. 

Први финалиста завршног турнира у Лондону Александар Зверев сазнаће ко ће му бити ривал у финалу после вечерашњег меча Новака Ђоковића и Кевина Андерсона.

Меч почиње у 21 сат, директан пренос је на нашем Првом програму. Стрим је на РТС Планети, ток меча пратите на нашем поралу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво