Del Potro: Igrao sam protiv prijatelja i ikone tenisa

Argentinski as Huan Martin del Potro čestitao je Novaku Đokoviću posle epskog finala u Kvinsu, navodeći da je poražen od velikog prijatelja.

"Zaista nije lako pričati, ali vas volim puno... Srećan sam što sam igrao u finalu, i to protiv velikog prijatelja, neverovatnog igrača, ikone ovog sporta, nekoga koga volim da gledam kada osvaja titule... Naravno nije mi bilo lako večeras, ali mi je drago zbog Novaka", rekao je Del Potro.

Pre devet godina Argentinac je osvojio trofej u Njujorku, a brojne povrede su ga sprečile prethodnih godina da se nadmeće za najznačajnije pehare u tenisu.

"Nikada nisam želeo da odustanem, uprkos velikim problemima. Želeo sam da se oslobodim povreda, najzad sam uspeo... Ovo mi je omiljeni turnir i ponosan sam što sam došao do finala", rekao je Del Potro.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво