Đoković "protiv" Federera: Smanjio bih broj setova na GS

Najbolji srpski teniser ikada Novak Đoković izrazio je suprotan stav u odnosu na Švajcarca Rodžera Federera i poručio da bi skratio mečeve na gren slemovima na dva dobijena seta. Đokovićeve reči dolaze nakon Federerove izjave da bi u završnicama Mastersa trebalo da se igra na tri dobijena seta, kao na gren slemovima i u Dejvis kupu.

"Čuo sam šta je pričao Federer i protiv toga sam. Čak bih i na gren slemovima smanjio broj setova, najviše na tri odigrana", rekao je Đoković za "Tennis Ćanel" posle pobede nad Francuzem Adrijanom Manarinom u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju.

Srpski as je obrazložio i da nove generacije nemaju želju da igraju predugačke mečeve.

"Nova generacija, "milenijalci", nemaju veliku pažnju i žele da se brzo događaju stvari. Isto tako, zbog igrača i da bismo privukli publiku mislim da bi mečevi trebalo da budu kraći i dinamičniji".

Đoković je, takođe, priznao da nije za to da pauza između dva poena traje najviše 25 sekundi i da se u suprotnom kažnjava server.

Njegov rival u borbi za četvrtfinale Mastersa u Sinsinatiju, jedinom trofeju koji mu nedostaje, biće večeras Bugarin Gregor Dimitrov.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво