Đoković: Imao sam intervenciju, na putu sam ka potpunom oporavku

Novak Đoković je na svom Instagram profilu objavio da je imao manju intervenciju na laktu nakon Australijan opena i da se čini da je na putu ka potpunom oporavku.

"Dugujem vam novosti u vezi sa mojim oporavkom. Borim se sa ovom povredom prethodne dva meseca i u tom periodu sam bio kod mnogih lekara. Bilo je mnogo različitih mišljenja, različitih dijagnoza, predloga... Nije bilo lako odlučiti kojim putem krenuti i šta uraditi", napisao je Đoković na Instagramu i onda nastavio:

"Odmorio sam šest meseci nadajući se da ću se vratiti potpuno spreman, ali nažalost i dalje sam osećao bol. Nedostajalo mi je takmičenje, to mi je u krvi i morao sam da se okušam na Australijen openu".

Đoković je istakao da se dogovorio sa svojim timom da će, posle turnira u Melburnu, pokušati razne metode lečenja.

"Pre nekoliko dana sam odlučio da uradim manju intervenciju na laktu. Deluje da sam sada na pravom putu, na putu punog oporavka. Moram vam reći, ovo je težak put".

Srpski teniser je istakao da je uvek vodio računa o svom telu i da je uvek tražio prirodne metode lečenja, zbog čega "sam imao neke neverovatne godine na turu".

"Veoma sam pozitivan i uzbuđen, želim da se vratim na mesto koje volim najviše. Na teren", zaključio je Đoković.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво