Ogroman skok Danilovićeve, Krunićeva 55. na svetu

Talentovana 16-godišnja srpska teniserka Olga Danilovića na najnovijoj VTA listi napredovala je za čak 100 pozicija i sada je 365. na svetu. Aleksandra Krunić zauzima 55. mesto, dok je Jelena Janković 160.

Danilovićeva je veliki skok napravila jer je stigla do drugog kola čelindžera u Limožu, gde je poražena od bivše šampionke Vimbldona Sabine Lisicki, ali i zaradila bodove zahvaljujući prvoj profesionalnoj pobedi nad Čileankom Danijelom Segel.

Srpski broj jedan je i dalje Aleksandra Krunić jer je zadržala 55. mesto, novi pad od sedam pozicija zabeležila je Jelena Janković i sada je 160, Ivana Jorović je 187, što je za četiri mesta slabije u odnosu na prošlu nedelju, a Nina Stojanović je 230.

Logično, nije bilo promena na samom vrhu, na prvom mestu godinu je završila Simona Halep sa samo 40 bodova više od Garbinje Muguruze i 160 od Karoline Voznijacki, a iza su Karolina Pliškova i Venus Vilijams.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво