Ivanišević: Novak je Real Madrid, a kada te zove Real...

Nekada veliki teniser, a sada teniski trener Goran Ivanišević rekao je srpskim novinarima u Parizu da nema čoveka koji bi odbio da radi s Novakom Đokovićem.

Ivanišević više nije trener Tomaša Berdiha, pa su u teniskom svetu krenule spekulacije da bi Hrvat mogao da bude novi trener drugog tenisera sveta.

"Ja sam to već rekao – Novak Đoković je Real Madrid, a kad te zove Real Madrid... Ipak, nema veze to što sam završio sa Berdihom, kao da ste FBI i tražite ubicu, a ne trenera. Ko je šta je rekao, šta bi bilo kad bi bilo, nema tu ništa, ali ne poznajem nijednu osobu na svetu koja bi odbila da radi sa Novakom", počeo je Ivanišević.

Novak Đoković je rekao da će do početka Vimbldona angažovati još jednog trenera kako bi bio uz njega kada je Andre Agasi odsutan. Ivanišević je upravo komentarisao odnos Đokovića i Agasija.

"To je fenomenalno, ali ne znam koliko će trajati... Ne vidim Agasija 20–25 nedelja na turu, ne mogu to u glavi da zamislim. Ali imati Agasija da te gleda, makar samo sa tribina, pa je dobro, još da ti je trener... Možda to bude trajalo i pet godina, ali lično ne vidim Agasija dugo na turu, previše ima svojih stvari, mada ko zna, možda mu se i svidi", rekao je osvajač Vimbldona iz 2001. godine.

Hrvatski trener smatra da je Rafa glavni favorit za osvajanje trofeja u Parizu, ali da Novak može da mu pomuti račune.

"Rafa igra zaista neverovatno, pun je samopouzdanja i teško da neko može da ga zaustavi, možda dvojica da stanu preko puta mreže. Ako neko može da mu pripreti, to je Novak – igra bolje, vidi mu se da želi i da je gladan. Malo su ga svi otpisali, što mislim da mu odgovara. Već je u Rimu bio dobar, ali neće mu biti lako sada sa Timom", smatra Ivanišević.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво