Svet se zahvaljuje Ani: #ThankYouAna

Neposredno nakon što je Ana Ivanović objavila svoje povlačenje iz tenisa, teniski svet je počeo da joj zahvaljuje na društvenim mrežama upotrebljavajući hešteg #ThankYouAna.

Srpska igračica je na svom Fejsbuk profilu objavila da završava uspešnu tenisku karijeru.

Među prvima se oglasila čuvena Bili Džin King, koja je Ani poručila "da joj želi puno uspeha u nastavku života šta god bude radila, i da će uvek biti šampionka".

Predsednik Ženske teniske asocijacije (WTA) Stiv Sajmon rekao je da je Ana Ivanović mnogo doprinela razvoju tog sporta i dodao da će mnogo nedostajati tenisu.

"Ana je prava šampionka i velika ambasadorka ženskog tenisa. Ona je mnogo doprinela našem sportu. Sigurno će nam nedostajati, ne samo zato što je jedna od samo nekoliko igračica koje su dostigle svetski broj jedan već i zato što je jedna od najpoštovanijih u igri", rekao je Sajmon.

Zahvalnost Ani uputili su, pored brojnih fanova, i doskorašnje koleginice Agnješka Radvanjska, Petra Kvitova, Viktorija Azarenka i druge.

To su na Tviteru učinili i Svetska teniska asocijacija teniserki (WTA), kao i zvanični profili velikih svetskih turnira poput Australijen opena, Rolan Garosa, Rodžers kupa i drugih.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво