Novak i Jelena nastavljaju takmičenje

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u osmini finala Ju-Es opena protiv 15. nosioca Tomija Robreda iz Španije. Jelena Janković će u četvrtini finala igrati protiv Sibil Bamer iz Austrije.

Meč između Novaka Đokovića i Tomija Robreda počeće oko 18:30 časova, a RTS je obezbedila direktan televizijski prenos na našoj drugoj mreži.

"Mogu da očekujem veliku borbu. Robredo je sada pun samopouzdanja i sigurno će ići na pobedu. Dobro je, međutim, što ću imati dan za oporavak i pripremu za naredni meč. Treba samo da igram svoju igru, da budem agresivan", ocenio je Đoković.

Srpski i španski teniser do sada su odigrali četiri meča, nijedan ove godine, a Đoković je pobedio na tri. Robredo je kao pobednik izašao samo iz njihovog prvog duela, 2005. godine u Parizu.

"Biće interesantno. Dugo nismo igrali", kazao je Đoković.

Jelena Janković će na teren izaći u 01:00 čas po našem vremenu. I taj meč će biti prenošen takođe na drugoj mreži RTS-a. Austrijanka Sibil Bamer i Jelena Janković u dosadašnjoj karijeri sastale su se sedam puta. Naša teniserka trijumfovala je šest puta. Zanimljivo je da je ovo njihov prvi meč ove godine. Jelena je naglasila da do same završnice želi da popravlja igru iz meča u meč, kako bi na kraju sve došlo na svoje mesto.

Jelena na Otvorenom prvenstvu Amerike ima najveće ambicije, i želju da se pobedom vrati na prvo mesto WTA liste na kojem je do sada provela samo nedelju dana za vreme OI u Pekingu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво