Marej odustao, Tipsa protiv Berdiha

Endi Marej se povukao sa londonskog Mastersa zbog povrede prepona. Na njegovo mesto "upada" Janko Tipsarević, koji u sredu igra protiv Tomaša Berdiha.

19.00 - Prvi čovek londonskog Mastersa Kris Kemrod potvrdio da će umesto Mareja igrati Janko Tipsarević. 

18.13 - Meč Tipsarević - Berdih na programu u sredu u 15 časova. Tipsi za prolaz dalje trebaju pobede protiv Čeha i Novaka Đokovića. Kako se čini, Federer je jedini zdravi teniser na turniru. 

17.40 - Endi Marej odustao od Mastersa. 

17.31 - Britanski mediji spekulišu o odluci Endija Mareja. "Mogao bi da odustane" - najčešće upotrebljavan izraz. Reporter Bi-Bi-Sija sa mesta događaja "tvituje" da će Škot odustati. 

Janko Tipsarević će zauzeti mesto Endija Mateja na londonskom Mastersu, jer je Škot odustao od daljeg takmičenja zbog povrede prepona.

"Da sam igrao, samo bih pogoršao stvari... Poremetio bih kompletne pripreme za sledeću sezonu, a svi znamo koliko je važno da se teniser u januaru oseća zdravo i da uđe u sezonu u dobroj formi. Meni je i pre Londona rečeno da odmaram nedelju do deset dana, ali ja to nisam poslušao, nego sam svaki dan udarao lopticu tako što sam stajao u mestu", rekao je Marej na konferenciji za novinare u Londonu.

"Ne postoje pozitivne strane odluke da nastavim da igram na ovom turniru. Osećao sam se jako tužno na terenu juče, nisam nimalo uživao", rekao je Marej. 

Prema rasporedu, Tipsarević u sredu igra protiv Tomaša Berdiha.

Marej nije imao nema obavezu da večeras saopšti odluku, već to može da učini pred početak meča.

 

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво