Читај ми!

Đokoviću uručen trofej za igrača godine

Novak Đoković je u sredu proglašen za igrača godine u izboru Asocijacije teniskih profesionalaca, a nakon duela sa Nišikorijem u kome je zabeležio 79. pobedu u sezoni uručen mu je trofej. Đoković je ovu nagradu osvojio četvrti put u karijeri, a drugu godinu zaredom.

Đoković, koji je ove sezone, između ostalog, osvojio tri grend slem titule, ovu nagradu osvaja četvrti put u karijeri, a drugu godinu zaredom. On se na prvom mestu ATP liste nalazi od 7. jula prošle godine.

"Ovo je, bez dileme, jedna od najuspešnijih i najboljih godina u mojoj karijeri, ali i životu, pošto sam postao otac i oženio se. Ti trofeji mi najviše znače i to se na pozitivan način odrazilo na moju igru i karijeru, sve se uklopilo. Imao sam uspeha prethodnih godina, ali se 2011. i 2015. godina definitivno izdvajaju. Ponosan sam na rezultate", rekao je Đoković u Londonu.

"Tenis je individualan sport, ali imam svoj tim, koji ima veliku ulogu. To su veliki stručnjaci, ali pre svega prijatelji na koje mogu da se oslonim. Oni mi pomažu da svakog dana budem sve bolji. Porodica i prijatelji su se mnogo žrtvovali da bih mogao da igram sport koji volim", dodao je on.

Đoković je ponovio da mu je teško zbog terorističkih napada u Parizu i da misli na porodice nastradalih.

Novak je ove sezone osvojio Australijan open, Vimbldon i Ju-Es open, kao i šest turnira iz masters kategorije: Indijan Vels, Majami, Monte Karlo, Rim, Šangaj i Pariz. Naš teniser ima priliku da sezonu zaokruži osvajanjem završnog mastersa koji se igra u Londonu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво