Читај ми!

Novak i Endi u velikom finalu!

Finale Otvorenog prvenstva Australije. Novak Đoković igra protiv Britanca Endija Marija. Novak ima priliku da peti put u karijeri osvoji ovaj turnir. Meč počinje u 9.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu. Specijalna emisija počinje u 9.15.

Veliko finale Australijan opena. Meč dva dobra prijatelja gde prostora za taktička iznenađenja gotovo da nema. Duel za teniske sladokusce. Susret koji može da reši trenutno nadahnuće, bolja koncentracija, upornost ili jednostavno – jedan potez. Publika će sigurno uživati, a Đoković i Mari će prirediti spektakl koji će se dugo pamtiti.

Ukoliko pobedi Marija, Đoković će osvojiti osmu grend slem titulu i tako se izjednačiti sa Kenom Rozvelom, Džimijem Konorsom i Andreom Agasijem. Naš teniser se bori za petu titulu u Melburnu, dok će Mari pokušati da osvoji prvu.

Novak je u polufinalu imao iscrpljujući meč u kome je posle velike borbe u pet setova savladao prošlogodišnjeg šampiona Stena Vavrinku. Ipak, naš as je imao dovoljno vremena da se odmori i pripremi za duel sa Britancem.

Endi Mari je ulogu favorita prepustio Đokoviću, želeći da pritisak prebaci na našeg asa. Britanac je izjavio da će prirediti veliko iznenađenje ako pobedi Novaka Đokovića u finalu Australijan opena. Mari je u polufinalu bio bolji od Čeha Tomaša Berdiha sa 3:1, i imao je dan više da se pripremi za finale.

Prvi reket sveta vodi sa 15:8 u međusobnim duelima i bio je bolji od Marija u dva finala na Australijan openu – 2011. i 2013. godine.

Susret Đokovića i Mareja u Melburnu počinje u 9.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a specijalna emisija počinje 15 minuta ranije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво