Tenis uživo: Slovačka bolja od Srbije

Dolonc - Hantuhova (0:2), 3:6, 2:6. Drugog dana FED Kupa Srbija je izgubila oba singl meča od Slovačke, i nije se plasirala u naredno kolo tog takmičenja. Prvo je Bojana Jovanovski poražena od Jane Čepelove u maratonskom meču koji je trajao više od tri sata. Nakon toga Danijela Hantuhova rutinski je savladala Vesnu Dolonc sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, što je bilo dovoljno za pobedu Slovačke od 3:1.

18.00 - Meč dublova u susretu prvog kola Svetske grupe Fed kupa između reprezentacija Srbije i Slovačke u Nišu neće biti odigran, odlučili su selektori dva nacionalna tima. 

17.15 - Dolonc - Hantuhova (0:2), 3:6, 2:6 (kraj). Srpska teniserka nije uspela da preokrene rezultat do kraja seta. Danijela Hantuhova je bez problema kontrlisala set, i novim brejkom završila je meč protiv Vesne Dolonc. Ovom pobedom Slovačka je pobedila u Dejvis kupu Srbiju sa 3:1. Jedinu pobedu za reprezentaciju Srbije donela je upravo Vesna Dolonc koja je dan ranije savladala Dominiku Cibulkovu.

17.02 - Dolonc - Hantuhova 2:4 (drugi set). Srpska teniserka pružila je odličan otpor u drugom setu, ali j šestom gemu je popustila. Hantuhova ima šanse da samo gemovima na svoj servis privede meč kraju.

16.30 - Dolonc - Hantuhova 3:6 (prvi set). Slovačka teniserka došla je do prvog seta rutinskom igrom.

16.19 - Danijela Hantuhova je napravila i drugi brejk u prvom setu i sada ima prednost od 4:1. 

16.03 -Odmah na startu meča Hantuhova je napravila brejk.

15.58 - Počeo je meč između Vesne Dolonc i Danijele Hantuhove.

15.28 - Jovanovski - Čepelova 9:11 (kraj). Bojana Jovanovski nije uspela i četvrti put sa spasi set. Posle tri sata i 18 minuta Jana Čepelova uspela je da osvoji ključni treći set i pobedi srpski teniserku. Sada Slovačka ima prednost od 2:1 na meču, a šansu za izjednačenje tražiće Vesna Dolonc koja igra protiv Danijele Hantuhove.

15.21 - Jovanovski - Čepelova 9:10. Slovačka teniserka i četvrti put servira za meč, pošto je u prethodnom gemu napravila novi brejk.

15.16 - Jovanovski - Čepelova 9:9. Treći put uspela je Bojana da se spasi poraza i da napravi brejk u ključnom trenutku.

15.13 - Jovanovski - Čepelova 8:9. I treći put u trećem setu slovačka teniserka servira za pobedu.

15.01 - Jovanovski - Čepelova  7:7. Ponovo se Bojana Jovanovski izvukla. Slovačka teniserka servirala za pobedu, Bojana napravila brejk i izjednačila rezultat.

14.56 - Jovanovski - Čepelova 6:7. I ponovo se Čepelova nalazi na pragu pobede. Slovačka teniserka napravila je novi brejk u trećem setu.

14.48 - Jovanovski - Čepelova 5:5. Uspela je sad Bojana da napravi brejk i da se izvuče iz veoma teške situacije imajući u vidu da je slovačka teniserka servirala za pobedu.

14.41 - Jovanovski - Čepelova 4:5. Slovačka teniserka napravila je obrt i nalazi se na gem do pobede. Dva puta je Čepelova jurila prednost Bojane i sada je došla na prag osvajanja trećeg seta.

14.37 - Jovanovski -Čepelova 4:3. I još jedan brekl, ko zna koji, na meču. Ovoga puta slovačka teniserka uzvratila je brejk i sada ima šansu da ponovo izjednači rezultat.

14.30 - Jovanovski - Čepelova 4:2. Srpska teniserka uspela je da napravi novi brejk koji bi mogao da joj donese i pobedu na ovom meču.

14.16 - Jovanovski - Čepelova 2:1 (treći set). Srpska teniserka je napravila brejk na startu trećeg seta, ali odmah je izgubila prednost pošto je Čepelova uspela da vrati brejk.

14.03 - Jovanovski - Češelova 5:7 (drugi set). Slovačka teniserka uspela je da napravi još jedan brejk i na kraju da osvoji i set kojim je izjednačila rezultat na 1:1. I u ovom setu viđeno ukupno pet brejkova.

13.47 - Jovanovski - Čepelova 4:4. Srpska tenierka opet nije dopustila protivnici da potvrdi prednost. Bojana je napravila brejk i ponovo izjednačila rezultat.

13.39 -  Jovanovski - Čepelova 3:4. Ponovo je slovačka teniserka došla do brejka. Bojana je spasilačak četiri brejk lopte, ali nije uspela i petu.

13.25 - Jovanovski - Čepelova 2:2. Posle prva dva uvodna gema koja su pripale slovačkoj teniserki, Bojana uzvraća istom merom i dovodr rezultat u egal.

13.15 - Jovanovski - Čepelova 0:2 (drugi set). Slovačka teniserka napravila je brejk odmah na startu drugog seta i za sada igra sjajno u tom periodu igre.

13.07 - Jovanovski - Čepelova 6:4 (prvi set). Srpska teniserka uspela je u ključnom trenutku da dođe do trećeg brejka koji joj je doneo prvi set. U prvom setu, u deset gemova, viđeno pet brejkova.

12.52 - Jovanovski -Čepelova 4:4. Sada je Bojana odmah uzvratila drugim brejkom u setu i uspela da izjednači rezultat.

12.47 - Jovanovski - Čepelova 3:4. Slovačka teniserka uspela je da preokrene rezultat. Čepelova je napravila dva brejka i osvojila tri gema za redom i sada kontroliše prvi set.

12.32 - Jovanoviski - Čepelova 3:2, Slovačka teniserka odmah je uzvratila brejk i sada ima šansu da poravna rezultat.

12.27 - Jovanovski - Čepelova 3:1. Srpska teniserka prva je došla do brejka na meču. Bojana se prethodno izvukla iz teške situacija kada je na svoj servis spasila tri vezane brejk lopte.

12.09 - Počeo meč između Bojane Jovanovski i Jane Čepalove.

Dan odluke u FED Kupu. Danas će biti poznato da li će u narednu rundu ići Srbija ili Slovačka.

U niškom „Čairu" prva na teren od 12 časova će izaći Bojana Jovanoviski koja bi trebalo da igra protiv Jane Čepalove koja će zameniti povređenu Dominiku Cibulkovu.

Zatim bi Vesna Dolonc trebalo da igra meč protiv Danijele Hantuhove, koja je juče bila bolja od Bojane Jovanovovski.

U petom meču dubl Srbiju, koji će činiti Aleksandra Krunić i Vesna Dolonc, igraće protiv slovačkog para Cepalova/Ribarikova.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво