Novak Đoković posetio FMP-ovu školu košarke

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković posetio je školu košarke kluba FMP iz Železnika, gde se družio i razgovarao sa decom.

On je u neformalnoj atmosferi razgovarao sa učenicima košarkaške škole, koji su sa oduševljenjem dočekali trećeg tenisera sveta. On je deci poklanjao teniske loptice koje im je potpisivao.

Đoković je na kraju posete rešio da se "ispiše", ali je njegov komentar "samo da se ne obrukam" bio suvišan, pošto je trojku pogodio iz prvog pokušaja.

Mladi tim FMP-a biće ispraćen u Berlin, na završni turnir juniora Evrolige, na kome brani titulu.

Posle toga, zakazana je revijalna utakmica između novinara i uprave kluba, za koju će igrati i nekadašnja NBA zvezda Detlef Šrempf.

Bivši reprezentativac Nemačke gostuje u FMP-u kao predstavnik kompanije Adidas, čiju opremu nosi mladi tim.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво