Читај ми!

Obradović: Sve smo radili pogrešno

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle poraza od Crvene zvezde u Kupu rekao je na konferenciji za medije da je njegova ekipa posle dobrog otvaranja meča radila sve pogrešno.

Košarkaši Partizana izgubili su u polufinalu Kupa Koraća od Crvene zvezde 85:73.

"Čestitam Zvezdi na pobedi večeras. Otvorili smo utakmicu dobro, dozvolili smo im da se vrate na kraju prvog poluvremena. Radili smo sve pogrešno. O tome smo pričali na poluvremenu sa igračima, svima nam je bilo jasno šta treba da se radi, ali...Otvorili smo drugo poluvreme sa faulom i poenima, otišli smo na plus 13, onda su počele da se dešavaju greške koje nisu dozvoljene u ovakvom takmičenju. Polaganje koje oni promaše, niko od naših ne pokupi. U prethodnim utakmicama smo igrali dobru odbranu, večeras kao da nismo za to bili preterano zainteresovani", rekao je Obradović.

Istakao je trener Partizana i šta je bio najveći razčog za potpuno drugačije lice Partizana u drugom poluvremenu.

"Dante i Ledej imali su po četiri faula, morao sam da ih sačuvam. U tom periodu se Lesor žalio na povredu, što je Zvezda iskoristila", istakao je trener Partizana.

Nakon dva evroligaška derbija bez problema, na ovom je ponovo viđen prekid.

"Uvek ću biti protiv toga da se nekome loše skandira i da se bilo šta ubacuje na parket. Da li je bilo problema na derbijima u Evroligi? Pitanje je, zašto uvek problema ima kod nas. Novinari bi trebalo da pišu o tome ko podgreva atmosferu", zaključio je Obradović.  

Danilo Anđušić, kapiten Partizana istakao je da je ekipa "samu sebe pobedila". 

"Mislim da smo sami sebe pobedili večeras. Otvorili smo utakmici sjajno. Tako smo želeli da igramo od prvog minuta. Posle kada smo bili u bonusu, pravili smo greške, dozvoljavali smo im neke poene, otvarali im šutere. Jedan trofej manje. Svima nam je teško, ali sezona je duga, ima još dosta prostora za dokazivanje. Idemo dalje", rekao je Anđušić.

Bek Partizana je još dodao da je igra u odbrani bila na lošem nivou i da su dozvolili preko pedeset poena rivalu u drugom poluvremenu. 

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво