Читај ми!

Boston želi Durenta i sprema trejd ponudu

Jedan od dva najtrofejnija tima u istoriji NBA lige - Boston seltiksi, izrazili su interesovanje da u svoje redove dovedu Kevina Durenta, prenosi Adrijan Vojnarovski.

Počela je četvrta nedelje kako je Kevin Durent zatražio trejd iz Bruklina i tako "stopirao" NBA ligu.

Brojni timovi izrazili su interesovanje za Kej-Dija, ali za sada nijedan nije uspeo da sastavi zanimljiv paket za zamenu igrača.

Listi koju čine Majami, Finiks i Toronto, priključio se i Boston.

Prema pisanju dobro ovaveštenog Adrijana Vojnarovskog, Bruklin bi trejd paket oblikovao oko Džejlena Brauna, kojeg bi sigurno zauzvrat želeli.

Ono što je zanimljivo, jeste da je upravo Boston u nedavno završenoj NBA sezoni, eliminisao Bruklin sa 4-0 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije.

NBA ljubitelji širom sveta ponovo su počeli da se šale na račun Durenta da će otići u ekipu koja ga je izbacila iz plej-ofa, kao kada je to uradio prelaskom iz Oklahome u Golden Stejt 2016. godine.

Durent ima 33 godine i četvorogodišnji ugovor jak 198 miliona dolara, pa će ekipe koje žele da ga dovedu u svoj tim, morati mnogo toga da ponude Bruklinu.

Jedan od najboljih strelaca lige dva puta je osvajao NBA prsten i priznanje za najkorisnijeg igrača u finalu. Bilo je to 2017. i 2018. godine. 

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво