Читај ми!

Kalinić: Spremni smo za finiš sezone, odmor nam je dobrodošao

Najbolji košarkaš regularnog dela sezone ABA lige, Nikola Kalinić, izjavio je da počinje najbitniji deo sezone i da su crveno-beli spremni za "najvažniji juriš".

"Počinje najvažniji deo sezone, nije ostalo još mnogo, 10-15 utakmica i sada pravimo bazu za taj najvažniji juriš", rekao je Nikola Kalinić za klupski sajt.

Kalinić je dodao da je prvi deo pauze posle završetka ligaškog dela prošao u manjem odmoru, a drugi...

"Jeste pomalo čudna situacija sa dužom pauzom, ali ne mogu da kažem da nam negde nije prijala pre svega da malo odmorimo, da pokušamo da zalečimo neke povrede, i da se lepo spremimo, skautiramo protivnika i uđemo u te mečeve potpuno spremni. Prvi deo je prošao u manjem odmoru, a drugi... znate trenera Radonjića: trening, trening, trening, trening...", naveo je krilni košarkaš.

Kalinić je izabran za najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone ABA lige, a uoči meča sa Cedevita Olimpijom u polufinalu posebno naglašava iskustvo rivala.

"Izuzetno su iskusni, kvalitetni i talentovani. Želimo da ih uvedemo u naš ritam. Pokazali su ove sezone da mogu svakoga da pobede. Moramo da odigramo koncentrisano i čvrsto. Format u kome se u polufinalu igra na dve pobede vrlo je jedostavan, nema velikog prostora za grešku", poručio je Kalinić.

Prvi meč polufinala između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije igra se u četvrtak od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво