Читај ми!

Embid zbog povrede propušta duel sa Majamijem

Ključni igrač Filadelfije i kandidat za MVP-a drugu sezonu zaredom Džoel Embid verovatno će propustiti prvi meč sa Majamijem u polufinalu zbog povrede i potresa mozga koje je zadobio u poslednjem meču sa Torontom, prenose tamošnji mediji.

Džoel Embid je bio najefikasniji sa 33 postignuta poena uz 10 skokova u poslednjem meču kad je Filadelfija deklasirala Toronto sa 132:97 na gostovanju i sa ukupnim rezultatom 4:2 u pobedama plasirala se u polufinale Istočne konferencije, ali je u tom meču zadobio povredu zbog koje će možda propustiti naredni duel sa Majamijem.

U samoj završnici, na četiri minuta do kraja, Embid je dobio udarac laktom od napadača Reptorsa Paskala Siakama, a naknadni pregledi su pokazali da je zadobio potres mozga.

Prema prvim procenama Embidu sledi pauza od pet dana što znači da će propustiti prvi polufinalni meč sa Majamijem, no konačna odluka će se znati posle naknadnih pregleda.

Džoel Embid je jedan od ključnih igrača Filadelfije sa učinkom od 26,2 poena i 11,3 skoka po utakmici i njegovo odsustvo sa terena bi bio veliki problem za tim u ovako važnom trenutku.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво