Читај ми!

Ni sjajni Lebron nije zaustavio Finiks

Košarkaši Finiksa su na gostovanju nadigrali LA Lejkerse sa 108:90 uprkos sjajnoj efikasnosti Lebrona Džejmsa i odličnoj igri Rasela Vestbruka. Finik je sigurnom timskom igrom došli do 25 pobede i zadržali poziciju lidera Zapadne koferencije.

Lejkersi su dobro ušli u meč na svom terenu i vodili tokom većeg dela prvog poluvremena ali su gosti uspeli da načune preokret i već u trećoj četvrtini dođu do dvocifrene prednosti.

Domaćinu nije pomogla ni sjajna efikasnost Lebrona Džejmsa koji je bio najefikasniji igrač meča sa 34 poena, sedam skokova i dve asistencije uz odličnu asistenciju Rasela Vestbruka koji je imao dvostruku dvocifren učinak sa 22 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani je dominirala timska igra u kojoj je najefikasniji bio Devin Buker sa 24 poena i 9 skokova, a pratili su ga Ajton sa 19 poena i 11 skokova, dok su Bridžis i Džonson postigli po 14 poena.

Posle ove četvrti pobede u nizu Finiks je vodeći u Zapadnoj koferenciji sa porazom manje u odnosu na drugoplasirani Golden Stejt, a LA Lejkersi su u setiji od tri poraza.

Košarkaši Dalasa nadigrali su Minesotu sa 114:102 na svom terenu, a srpski centar Boban Marjanović je sa deset poena doprineo pobedi iako je u igri bio samo desetak minuta. 

Rezultati NBA mečeva:

Majami - Indijana 125:96
Njujork - Detroit 105:91
Nju Orleans - Portland 111:97
Dalas - Minesota 114:102
LA Lejkers - Finiks 90:108

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво