Читај ми!

Radonjić: Bitna pobeda, uzevši u obzir okolnosti, sledi CSKA

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je nakon pobede nad Žalgirisom da su njegovi izabranici ostvarili veoma bitan trijumf, uzevši u obzir sve probleme i okolnosti u kojima se igrao meč.

Crvena zvezda se nakon dužeg vremena vratila u "Štark arenu" i zabeležila drugu pobedu u ovosezonskom izdanju Evrolige, prvu na domaćem terenu.

Savladan je Žalgiris sa 73:61, a trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je veoma zadovoljan nakon meča.  

"Osećaj posle utakmice je veoma dobar. Ovo je izuzetno bitna pobeda za nas, naročito imajući u vidu momenat u kojem se nalazimo i sve probleme sa kojima se suočavamo", izjavio je Radonjić.

Trener Zvezde ocenio je da je odbrana bila na zavidnom nivou tokom celog meča, a da je napad proradio u drugih 20 minuta. 

"Utakmica je bila veoma teška od početka do kraja. Naša odbrana je bila na dobrom nivou skoro svih 40 minuta, ali smo ofanzivno bili daleko bolji u drugom poluvremenu. Baš kao što sam rekao na poluvremenu - trebalo je da zaigramo bolje u napadu, a to smo i učinili. Čestitao bih svojim igračima", izjavio je Radonjić.

Srpski klub do kraja nedelje očekuju još dve veoma teške utakmice. 

Već u petak gostuju u Moskvi i igraju protiv ekipe CSKA u narednom kolu Evrolige, da bi potom u nedelju dočekali Cedevitu Olimpiju u regionalnom takmičenju.

"Videćemo kako ćemo da izanaliziramo situaciju u kojoj se nalazimo, a potom doneti odluke za plan za meč za CSKA. Oni su favoriti Evrolige, znamo da nas čeka težak meč, znamo svi u kakvom smo stanju. Videćemo kako ćemo preživeti tu utakmicu", zaključio je Radonjić.  

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво