Читај ми!

Dončić sjajan u porazu Dalasa, Bjelica bez poena u trijumfu Sakramenta

Luka Dončić je odigrao veoma dobar meč, ali bez adekvatne pomoći saigrača negov Dalas nije uspeo da izbegne poraz od Portlanda (125:119). Sakramento savladao Boston, a Nemanja Bjelica je za 14 minuta u igru uhvatio dve lopte i imao jednu asistenciju. Orlando trijumfovao nad Bruklinom, uz dabl-dabl Nikole Vučevića.

Si Džej Makolum je postigao 32 poena, Demijen Lilard je dodao 31, što je umnogome pomoglo Portlandu da stigne do pobede.

Luka Dončić je odigrao sjajan meč. Postigao je 38 poena, a uz to je imao i devet skokova i osam asistencija. Međutim, za razliku od ol-star igrača iz protivničke ekipe, imao je mnogo manju pomoć saigrača. Kristaps Porcingis je postigao tek 11 poena, a nije pogodio iz igre sve do treće četvrtine.

Na par minuta do kraja druge deonice, oba pomenuta igrača ekipe iz Teksasa su zaradila tehničke greške. Lilard je pogodio sva dodeljena mu slobodna bacanja, pa su Trejlblejzersi na odmor otišli sa prednošću 64:60.

Denver je, međutim, bio taj koji je imao prednost u poslednjoj četvrtini, koja je u jednom momentu iznosila i osam poena. Međutim, serija Portlanda, okončana zakucavanjem Karmela Entonija, donela je novu prednost timu iz Oregona. Ispostavilo se da se u poslednja četiri minuta meča vlasnik prednosti nije menjao.

Sakramento Kingsi su pobedili Boston Seltikse sa 107:96. Nemanja Bjelica za 14 minuta na parketu nije postigao poen, a imao je dva skoka i jednu asistenciju.

Orlando je sa 121:113 savladao Bruklin. Nikola Vučević je zabeležio dabl-dabl, sačinjen od 22 poena, 14 skokova, čemu je pridodao i osam asistencija.

U ostalim mečevima San Antonio je bio bolji od Klivlenda (116:110), Indijana je sa 137:110 savladala Majami, Juta je pobedila Toronto sa 115:112, Detroit je trijumfovao nad Hjustonom rezultatom 113:100, Golden Stejt je nadigrao Memfis sa 116:103, dok je Finiks pobedio Minesotu sa 113:101.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво