Читај ми!

Radonjić: Ciboni treba ukazati puni respekt

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje vrlo težak i neizvestan duel sa Cibonom za koju je istakao da treba imati puno respekta zbog poslednjih rezultata koje su ostvarili. Utakmica crveno-belih si Cibone igra se od 18 časova u Beogradu bez prisustva publike.

Košarkaši Crvene zvezde, nakon treće ovosezonske pobede nad ekipom Partizana, domaćini su timu Cibone u zaostalom meču 14.kola ABA lige, a trener crveno-belih je imao samo reči hvale za večerašnje suparnike.

„Cibona je pokazala da je u zadnjim utakmicama podigla kvalitet svoje igre. To je tim sa puno izuzetno talentovanih igrača i odličnim trenerom koji ih vodi. Moramo da im ukažemo puni respekt. U poslednja dva kola savladali su ekipu Partizana kao gosti, igrali su egal meč protiv Budućnosti. Energetski i sa jakom i velikom koncentracijom moramo da pristupimo toj utakmici, i kroz sam meč da gradimo rezultat, koji će nam omogućiti da možemo da nastavimo dalje u pozitivnom ambijentu." rekao je pred dolazak Cibone u Beograd trener Dejan Radonjić.

Crveno-beli su slavili u poslednjih 14 utakmica protiv Cibone, ali ni na ovom meču neće biti u timu kažnjenog kapitena Branka Lazića.

Utakmica Crvene zvezde i Cibone igra se od 18 časova bez prisustva publike, uz poštovanje svih zdravstvenih mera zbog pandemije.

U vrlo zgusnutom rasporedu utakmica Zvezdu posle Cibone čeka odlazak u Atinu na duel sa Panatinaikosom, a zatim sledi jedan od dva najvažnija gostovanja do kraja ligaškog dela ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво