Читај ми!

Zvezda ubedljivi i u drugom meču u Antaliji

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su nadigrali Pinar Karšijaku sa 74:63 (27:18, 20:13, 20:16, 7:16) u drugoj pripremnoj utakmici na Glorija kupu u Antaliji. Crveno-beli igraju treći, poslednji meč na pripremama u Turskoj sa timom Anadolu EFES-a.

Posle ubedljive pobede u prvom meču na startu Glorija kupa nad Turk Telekom sa 83:54, košarkaši Crvene zvezde su nastavili u istom ritmu i u drugom duelu sa Pinar Karšijakom.

Košarkaši zvezde su od samog starta meča diktirali tempo, poveli a potom uvećavali prednost i do samog kraja nije bilo neizveskosti o pobedniku.

U jednom trenutku sredinom meča crveno-beli su imali i 22 poena prednosti ali su potom dozvolili rivalu da samo prepolovi tu razliku.

Ponovo je tim po efikasnosti predvodio Džordan Lojd sa 17 poena uz 5 skoka i 4 asistencija, Lengston Hol imao je 14 poena, 2 skoka i 6 asistencija, a Kori Volden dodao je 12 poena uz 2 skoka i 4 asistencije. Ognjen Kuzmić upisao je 6 poena i 4 skoka, 6 poena dao je i Davidovac, a Jagodić-Kuridža i Rit po 5.

Kod Karšijake su najbolji bili Birsen sa 14 i Henri sa 10 poena.

Treći, poslednji meč na pripremama u Turskoj crveno-beli će igrati u nedelju od 15.00 sa timom Anadolu EFES-a.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво