Ćaćo želi da igra za Španiju na OI u Tokiju

Košarkaš Olimpije iz Milana Serhio Rodrigez mogao bi da se vrati u reprezentaciju Španije sledeće godine na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Legendarni plejmejker prošle godine propustio je Svetsko prvenstvo u Kini, kada su Španci postali šampioni, a kao razlog tada je naveo je da želi da provede više vremena sa svojom porodicom i da se oporavi od naporne i teške sezone u CSKA.

"Uvek sam govorio da sam repezentaciji uvek na raspolaganju, ali prošle godine bio je bio težak trenutak i za mene lično i za sport. Verovao sam da je najbolje i za mene i za nacionalni tim, da ne budem deo te priče", rekao je Rodrigez u video izjavi za zvanični Tviter nalog reprezentacije Španije.

Ćaćo je dodao da je bilo neverovatno gledati kako španski tim uživa igrajući na SP u Kini.

"Reprezentacija je radila dobar posao i ja sam bio mogućnosti da se povučem i odmorim. Kada uđete u profesionalnu rutinu, veoma je teško da prepoznate trenutak kada treba da zastanete i napravite predah. To mi je pomoglo da sagledam celu sezonu na najbolji mogući način, ali kad god je moguće, želim da budem deo reprezantacije", rekao je Rodrigez.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво