Odluka Evrolige u četvrtak, Zenit najbliži "vajld kardu"

U četvrtak 27. juna biće poznato koji klub će dobiti specijalnu pozivnicu za narednu sezonu Evrolige. Portal Sportando, pozivajući se na informacije litvanskog novinara Erikasa Kirvelaitisa, predviđa da će to biti ruski Zenit.

Košarkaški klub Partizan nada se da će od Evrolige dobiti specijalnu pozivnicu da nastupa u elitnom takmičenju sledeće sezone, ali po informacijama koje stižu iz Litvanije, to neće biti slučaj.

Kako je objavio dobro obavešteni litvanski novinar Erikas Kirvelaitis, a prenosi portal Sportando, "vajld kard" će biti dodeljen ruskom Zenitu.

Ipak, Evroliga će u četvrtak, 27. juna zvanično objaviti ko će dobiti pozivnicu za takmičenje koje će naredne sezone okupiti 18 timova.

U konkurenciji za "vajld kard" su još Uniks, Partizan i Ritas, a jedan od tih klubova zauzeće mesto koje je ostalo upražnjeno pošto je Valensija osvojila Evrokup.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво