Nova pobeda San Antonija uprkos odličnom Jokiću

San Antonio je nadigrao Denver sa 118:108 u trećoj utakmici četvrtfinalne plej-of serije Zapadne konferencije uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića. Sparsi sada vode sa 2:1 u seriji koja se nastavlja narednom utakmicom u subotu.

San Antonio je već na startu iskoristio prednost domaćeg terena i predvođen raspoloženim Derikom Vajtom došao do prednosti i ubedljivo dobio prvu četvrtinu.

Na početku druge četvrtine Denver se vratio u igru i čak zapretio da načini rezultatski preokret nakratko preuzevši vođstvo, ali su domaćini u finišu uspeli da sačuvaju prednost i na odmor odu sa 61:58.

Slična situacija se ponovila i u drugom poluvremenu pa su domaćini došli do druge pobede u četvrtfinalnoj plej-of seriji.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Derik Vajt sa 36 poena iz pobedničke ekipe, a sledio ga je Demar Derozan sa 25.

Nikola Jokić je bio najefikasniji u poraženom timu sa postignuta 22 poena za 32 minuta, a imao je osam skokova i sedam asistencija. I Markus Bizli je bio odličan kod Denvera sa 20 poena uz pet pogođenih trojki.

Četvrti meč ove serije igraće se u subotu od 23.30.

I Filadelfija je došla do vođstva u duelu sa Bruklinom ubedljivo nadigravši domaćine sa 131:115 uz odličnu igru Bobana Marjanovića.

Na gostujućem terenu je bio efikasan i Golden stejt koji je nadigrao Kliperse sa više nego ubedljivih 132:105 i poveo sa 2:1.

Rezultati utakmica:

Bruklin – Filadelfija 115:131
San Antonio – Denver 118:108
Klipers – Golden stejt 105:132 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара