Марјановић одличан у победи Филаделфије

Филаделфија је на гостовању савладала Бруклин са 131:115 и повела са 2:1 у четвртфиналној серији Истока. Победнички тим предводио Бен Симонс, а наш интернационалац Бобан Марјановић опет одиграо одличну партију.

Иако су у утакмицу ушли без Џоела Ембида, који се још није опоравио од повреде колена, гости из Филаделфије су сигурно ушли у меч и повели већ на старту.

Иако потом нису успевали да начине већу разлику, успевају да сачувају прдност до краја првог полувремена, да би у другом појачали темпо и до краја се само постављало питање са којом ће разликом добити меч.

Победнички тим је предводио Бен Симонс са 31 поеном уз девет асистенција, Херис је додао 29, а Редик 26 поена.

Бобан Марјановић је утакмицу почео на клупи а почетком четврте четвртине је добио шесту личну грешку, па је за 18 минута игре имао 14 поена и осам скокова. Боби је убацио свих осам слободних бацања, из игре је шутирао 3/5, а меч је завршио и са одличном плус минус статистиком.

Код Бруклина су најбољи били Дианђело Расел и Керис Леверт са по 26 поена.

Четврта утакмица ових ривала је у Бруклину у суботу од 21 час.

На гостујућем терену је био ефикасан и Голден стејт који је надиграо ЛА Клиперсе са више него убедљивих 132:105 и повео са 2:1.

На домаћем терену Сан Антонио је надиграо Денвер са 118:108 и у трећој утакмици четвртфиналне плеј-оф серије Западне конференције упркос одличној партији Николе Јокића.

Резултати утакмица:

Бруклин - Филаделфија 115:131
Сан Антонио - Денвер 118:108
ЛА Клиперс - Голден Стејт 105:132 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво