Partizan protiv Turk telekoma u meču odluke za plasman u Top 16 fazu

Košarkaši Partizana od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju protiv Turk telekoma odlučujući meč poslednjeg, 10. kola, prve faze Evrokupa. Samo pobeda vodi crno-bele u dalji nastavak takmičenja. Kretanje rezutata pratite na našem portalu.

Partizan će u Pioniru protiv turskog Turk telekoma sam odlučivati o svojoj sudbini, jer će ga pobeda sigurno voditi u narednu fazu takmičenja.

Rezultati mečeva odigranih u utorak u Sankt Peterburgu i Trentu išli su naruku crno-belima, koji bi trijumfom protiv rivala iz Turske obezbedili plasman u Top 16 fazu Evrokupa.  

Trener Partizana Andrea Trinkijeri uoči meča protiv Turk telekoma izjavio je da će njegov tim uraditi sve da prođe u narednu fazu Evrokupa.

"Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i zaista veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", poručio je Trinkijeri.

U dresu turskog tima publika u "Pioniru" imaće prilike da vidi Vladimira Štimca. Rođeni Beograđanin igra u životnoj formi u drugom evropskom takmičenju po snazi sa 14,8 poena i 7,3 skoka po utakmici, dok je treći po indeksu korisnosti (19,1).

"Volim da igram u Beogradu, biće to veliki izazov, ne samo za mene već i za ceo tim. Važno je da imamo na umu da smo iskusniji tim. Nadam se da ćemo pobediti i kvalifikovati se za Top 16. Za oba tima je ovaj meč 'pobedi ili idi kući', spremni smo", rekao je Štimac.

Utakmica 10. kola C grupe Evrokupa Partizan – Turk telekom igra se od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Grupa C Evrokupa

Zenit – Asvel 81:84

Trento – Valensija 83:95

Sreda: Partizan – Turk telekom (20.00)

Tabela: Valensija 8-2, Asvel 7-3, Turk telekom 4-5, Zenit 4-6, Partizan 3-6, Trento 3-7.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи