Perperoglu i zvanično u Zvezdi

Iskusni grčki košarkaš i nekadašnji reprezentativac te zemlje Stratos Perperoglu novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je klub sa Malog Kalemegdana.

Perperoglu ima 33 godine, a visok je 203 centimetra i težak 104 kilograma, igra na pozicijama krila i krilnog centra.

Tokom svoje karijere nastupo je za ekipe Panatinaikosa, Olimpijakosa, Anadolu EFES-a, Barselone i izraelskog Hapoela, osvojio je tri titule Evrolige, četiri titule prvaka Grčke, tri nacionalna kupa Grčke, triplu krunu u Grčkoj 2009.godine, interkontinentalni kup sa Olimpijakosom, turski kup sa Anadolu EFES-om, španski Superkup sa Barselonom.

"Sa bogatim igračkim iskustvom, pobedničkim mentalitetom i sjajnom radnom etikom, nekadašnji reprezentativac Grčke, Stratos Perperoglu predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele u predstojećoj sezoni i na terenu i pored njega", navodi se na Zvezdinom sajtu.

Iskusni grčki igrač je peto pojačanje crveno-belih za novu sezonu, nakon Ristića, Berona, Cirbesa i Odža.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво