Posle drame u Viskonsinu, Milvoki izjednačio protiv Bostona

Košarkaši Milvokija savladali su Boston sa 104:102 i izjednačili u seriji na 2:2.

Boston je vodio u seriji sa 2:0, ali je ekipa iz rodnog grada Harli Dejvidsona izjednačila posle utakmica na svom terenu.

Janis Adetokunbo je predvodio Bakse do trijumfa, postigao je 27 poena, uz sedam uhvaćenih lopti i pet asistencija. Grk je postigao poene za pobed, iz "odbojke", nekoliko sekundi pre kraja.

Kris Midlton je doprineo sa 23 poena.

Džejlen Braun je odigrao fenomenalan meč za Boston, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. Ubacio je 34 poena, uz osam skokova i tri ukradene lopte.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво