Feldin i Ročesti: Puni samopouzdanja čekamo Mornar

Košarkaši Crvene zvezde Džejms Feldin i Tejlor Ročesti složili su se da je ostvarena velika pobeda nad Valensijom sa 106:90 u Evroligi, pre svega na planu samopouzdanja, i da istu partiju moraju da ponove protiv Mornara u prvom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

"Velika pobeda, pokazali smo da možemo da igramo protiv svakoga. Valensija je mnogo pogađala, ali nije mogla da do kraja izdrži taj ritam. Podigli smo samopouzdanje pred duel sa Mornarom", rekao je Feldin novinarima posle utakmice u kojoj je sa 30 poena bio najbolji pojedinac 11. trijumfa Zvezde u Evroligi ove sezone.

Zvezdin Amerikanac naglašava da nema previše vremena za slavlje jer u nedelju u Beograd dolazi Mornar.

"Jako je važno smo smo slavili na ovaj način protiv odličnog tima kakav je Valensija. Ta igra pomoći će nam u najavi za Mornar", rekao je Feldin i pozvao navijače da podrže ekipu u susretu sa crnogorskim predstavnikom.

Njegov sunardonik Tejlor Ročesti ističe da crveno-beli moraju stalno da igraju na nivou kao protiv prvaka Španije.

"Imali smo šutersko samopoudanje, moramo stalno tako da igramo. Verujem da ćemo u istom ritmu biti i protiv Mornara. Za još bolju igru mogu da nam pomognu navijači, nadam se da će nas nositi u nedelju", rekao je Ročesti.

Košarkaši Crvene zvezde odbranu titule u plej-ofu na Jadranu kreću u nedelju protiv Mornara od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи