Oklahoma bolja od San Antonija

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige Oklahoma je kao gost savladala San Antonio sa 101:98 uz 11 koševa, sedam skokova, tri "rampe" i dve ukradene lopte Nenada Krstića.

Veoma dobru partiju pružio je i Predrag Stojaković na gostovanju Nju Orleansa u Atlanti. Uz 25 poena on je imao i četiri uhvaćene lopte, ali je Atlanta ipak ubedljivo dobila ovaj meč sa 121:98.

U utakmicama ovog kola NBA lige nastipili su još Vladimir Radmanović i Saša Pavlović. Obojica su, poput Stojakovića, teren napustili pognutih glava. Radmanovićev Šarlot je poražen na svom terenu od Portlanda (74:80) uz šest poena i četiri skoka bivšeg jugoslovenskog reprezentativca.

Pavlovićeva Minesota izgubila je u Memfisu (87:97), a učinak nekadašnjeg igrača podgoričke Budućnosti iznosio je šest koševa i dva skoka za 20 minuta.

Rezultati:

Atlanta - Nju Orleans 121:98
Šarlot - Portland 74:80
Indijana - Boston 113:104
Vašington - Detroit 103:106
Klivlend - Juta 107:103
Majami - Nju Džersi 81:80
Čikago - Filadelfija 94:88
Memfis - Minesota 97:87
Milvoki - Golden Stejt 129:125 i
San Antonio - Oklahoma 98:101

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво