Mijailović: Podrška treneru, sa Zagorcem nije ništa potpisano!

U prostorijama Košarkaškog kluba Partizan u sredu posle podne održana je vanredna konferencija za medije, na kojoj je govorio predsednik Ostoja Mijailović. On je tom prilikom rekao da trener Nikolić ima punu podršku uprave, da su plate igračima, među kojima je i Samardo Semjuels, redovne i da nikakav ugovor sa Radetom Zagorcem nije potpisan, ali da je doveden mladi talenat Đorđe Pažin.

Nedavno izabrani predsednik kluba je rekao da se u Partizanu i oko Partizana događa puno stvari, ali da nova uprava vredno radi kako bi rešavala probleme.

Vanredna konferencija zakazana je nakon brojnih dešavanja na jučerašnjem meču, poput skandiranja dela navijača da trener Miroslav Nikolić podnese ostavku, kao i javnih kritika jamajčanskog košarkaša Samarda Semjuelsa upućenih Nikoliću, pristalicama crno-belih, ali i seksističkog komentara na račun novinarki.

Prvi čovek kluba je o tom "slučaju" rekao da će klub delovati u skladu sa disciplinskim pravilnikom, koji važi za svakog igrača koji je pod ugovorom. 

"Videćemo sledeće nedelje šta ćemo sa tim uraditi, ali nikom takvo ponašanje neće biti dozvoljeno", rekao je Mijailović. 

Predsednik crno-belih je rekao i da trener Nikolić, koji ima ugovor na tri godine, ima punu podršku kluba i da će on nastaviti da radi na tom mestu.

On je dodao potom da ugovor sa Radetom Zagorcem nije potpisan i pored informacija koje su se pojavile u medijima danas, da su pregovori u toku, ali da on ne može i ne želi da radi protiv interesa Partizana.

"Šta god da kažem, situaciju mogu načiniti gorom", objasnio je on. 

"Stvorila se atmosfera da Partizan neće postojati ako Zagorac ne potpiše. Mnogo stvari mora da se složi da bi potpisao, iako on želi", rekao je Mijailović i otkrio da klub pregovara sa "još dva vrhunska igrača".

Međutim, jedan ugovor jeste potpisan, i to sa talentovanim reprezentativcem Srbije i dosadašnjim članom italijanske Stela azure Đorđem Pažinom.

O suspenziji BAT-a rekao je sledeće:

"Mi BAT stalno imamo za vratom. Moraćemo da rešimo tu presudu kako bismo mogli da registrujemo nove igrače. Ja ne dugujem nikom ništa, jer nisam bio u Partizanu kada su dugovi nastali. Ako poverioci misle da mogu da nas pritiskaju preko BAT-a i sudova, treba da znaju da time otežavaju naplatu."

broj komentara 4 pošalji komentar
(sreda, 15. nov 2017, 18:21) - alen [neregistrovani]

ODLAZI

Muto idi iz Partizana i povedi sa sobom i Gavrilovica.
Vratite nam nasu legendu VUJOSEVICA

(sreda, 15. nov 2017, 16:47) - anonymous [neregistrovani]

Vujosevic

Ako se slozi Covic vratite Vujosevica!

(sreda, 15. nov 2017, 15:24) - Perica [neregistrovani]

San nije java !

Nikolic moze da pomaže Saletu i da realizuje njegove zamisli,može da trenira Dinamik,Tamiš,Radnički ali ne i Partizan..Dovedite Milojevića,ili vratite Dzikica ili Vladu Jovanovića, Muta radi kako igraĉi žele,a ne kako bi trebalo fa radi trener..Stranci su Ok samo im treba trener,ovako lošu odbranu ne igra niko,napred Crno-beli,ponadali smo se da smo na putu povratka,..jesmo ili ili je sve varka..

(sreda, 15. nov 2017, 15:03) - anonymous [neregistrovani]

Nepotrebna frka

S obzirom n TO sta se desavalo izmedju dve sezone, ovo sto je Partizan do sada postigao u ABA ligi je pozitivno iznenadjenje. ABA liga je i najvaznije takmicenje za Partizan u ovoj sezoni. Tako da je trenutna frka potpuno nepotrebna.