Семјуелс: Када ће плата? Не дајем изјаве женама...

Кошаркаш Партизана Самардо Семјуелс наставио је са ружним коментарима на свом профилу на Инстаграму и написао сексистички коментар да не даје изјаве женама.

Јамајчанин је прво критиковао тренера Мирослава Николића, јер сматра да му је било мало 18 минута у поразу од Албе (96:80) у дворани "Александар Николић", потом се расправљао са навијачима црно-белих, а онда и дао непримерен коментар на рачун новинарке која га је интервјуисала после утакмице.

"Синоћ је била с... утакмица за нас јер је тренер мислио да је боље да седим на клупи и гледам. Хвала... Зашто увек ја? Надам се да ће следећа година бити боља", написао је Семјуелс на свом профилу на Инстаграму, а потом остао недоречен.

"Углавном не дајем интервјуе женама јер знате већ шта...", објавио је бивши центар Арманија, Барселоне и Кливленда.

Семјуелс, који је пре месец дана потписао за Партизан, осврнуо се и на то што до сада није добио ниједну плату.

"Нисам добио ниједну плату, а сада сам ја проблем. Замислите да играте са осмехом и љубављу, а да вас не плаћају и не поштују. Волим кошарку, али ћу озбиљно морати да размислим о нечему другом. Ја сам лош момак јер имам м... да се заузем за себе. Имамо само један живот и ако се не борите за себе, људи ће вас газити. Кога да питам за прву плату? Није смешно више, ово је посао", написао је Семјуелс.

Семјуелс је имао нешто мању минутажу на почетку у Партизану јер је дошао неспреман и са вишком килограма.

Семјуелс је у утакмици у којој је Партизан поражен од Албе (96:80) у дворани "Александар Николић" играо 18 минута и имао учинак од девет поена, седам скокова, асистенцију и украдену лопту.

Кошаркаши Партизана се, после пет кола, налазе на шестом месту Ц групе Еврокупа са скором 1-5.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво