Nebojša Ilić novi sportski direktor Zvezde

Nebojša Ilić, nekadašnji as Crvene zvezde, bivši reprezentativac i dugogodišnji tim menadžer KK Crvena zvezda, postavljen je na mesto sportskog direktora Zvezde, saopšteno je iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Ilić je crveno-beli dres nosio je u dva navrata - u periodu od 1986. do 1993. godine i u takmičarskoj sezoni 1996-1997.

Sa Crvenom zvezdom je u sezoni 1992/1993 osvojio titulu šampiona. 

"Uz Ducija Simonovića, Slobodana Nikolića, Slobodana Jankovića... smatra se jednim od najboljih Zvezdinih šutera svih vremena. Protiv Vojvodine je 1992. godine postigao čak 71 poen što je i dalje rekord domaćih prvenstava na jednoj utakmici, a iste takmičarske godine je na 43 utakmice ubacio 1287 poena, ili prosečno 29,9 poena po meču, što je i dalje rekord domaćih šampionata", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

"Funkciju tim menadžera Nebojša Ilić je obavljao još od 2001. godine, i jedan je od simbola Crvene zvezde, kluba u kome je kao igrač i funkcioner praktično proveo ceo svoj život", dodaje se u saopštenju. 

Na mestu sportskog direktora Ilić će zameniti Mirka Pavlovića, koji je tu dužnost prestao da obavlja u avgustu ove godine.

"KK Crvena zvezda mts se ovom prilikom zahvaljuje Pavloviću na angažovanju tokom svog boravka na mestu jednog od operativaca kluba, i želi mu puno uspeha u budućnosti, i na novim poslovnim izazovima koji ga očekuju", saopšteno je iz kluba. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво