Koprivica potpisao za Megu

Dosadašnji košarkaš Partizana Miloš Koprivica potpisao je ugovor sa Mega Bemaksom, saopštio je klub iz Sremske Mitrovice.

Miloš Koprivica, bivši centar Partizana, koji je u beogradskom klubu proveo dve sezone, priključio se treninzima Mege gde će pojačati konkurenciju pod košem.

"Veoma sam srećan što sam došao u Megu koja je nebrojeno puta dokazala da je odlična sredina za sve mlade igrače koji žele da napreduju. Drago mi je što ćemo i u narednoj sezoni imati mlad i talentovan tim i što ću biti deo njega. Svakako ću dati sve od sebe da prvo na treninzima zaslužim svoju šansu a potom, nadam se, da igrački doprinesem što boljim rezultatima kluba", rekao je Koprivica za klupski sajt.

Koprivica (22) je seniorsku karijeru počeo 2013. godine u Slobodi iz Užica, odakle je posle dve sezone prešao u Partizan. U prethodnoj sezoni u ABA ligi u proseku je postizao 2,6 poena po utakmici, dok je u Superligi postizao u proseku četiri poena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво