Lebronova poruka "hejterima": A pričali ste...

Nakon što je konačno uspeo da donese šampionsku titulu u Klivlend, najbolji igrač Kavsa i MVP finala Lebron Džejms "vratio" se na društevene mreže i obratio se svima onima koji su sumnjali u njegov uspeh.

Podsetimo, "Kralj" se neposredno pre početka plej-ofa "isključio" sa svih društvenih mreža, u želji da se maksimalno fokusira na uspeh.

"Pričali su da sam izgubio jedan korak i da nisam eksplozivan kao nekad, da su najbolji dani za mnom, sumnjali su u moju motivisanost, u moje liderstvo i moju posvećenost. Pričali su da nemam ubilački instinkt, da je to što sam se vratio kući najgora greška u mojoj karijeri, govorili su da sam ja otpustio trenera, trejdovao igrače, da neće funkcionati između mene i Kajrija, između mene i Kev-a, nema šanse da on donose titulu kući itd, itd. Ali pretpostavljam da sve to nema veze sa mnom", napisao je Lebron na svom Instagram profilu.

Klivlend je u ponedeljak ujutru predvođen Džejmsom savladao Golden Stejt u sedmoj utakmici NBA finala sa 93:89 i osvojio prvu titulu u istoriji franšize.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи