Adebajor: U Arsenalu sam samo zbog para

Napadač engleskog premijerligaša Arsenala Emanuel Adebajor izjavio je da za taj klub igra isključivo zbog novca i rekao da bi i dalje ostao u domovini Togu da je rešio da se fudbalom bavi iz ljubavi.

U razgovoru za "Bi Bi SI Afrika Sport" Adebajor je rekao da misli da fudbaleri lažu kada kažu da sa puno strasti igraju za neki klub.

"To nije istina, pošto se radi samo o novcu. Kada smo mladi, treniramo zato što volimo igru i zbog strasti prema fudbalu. Kada postanemo profesionalci razmišljamo samo o novcu. Da nije novac u pitanju, zbog čega bih onda igrao za Arsenal", kazao je on.

Engleski novinari pretpostavljaju da se njegova izjava neće svideti simpatizerima Arsenala i podsećaju da je Adebajor prošlog leta već bio u sukobu sa navijačima tog kluba, nakon što je javno priznao da mu je velika želja da pređe u italijanski Milan ili špansku Barselonu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво