Fudbaler Totenhema uleteo na tribinu da se obračuna sa navijačem

Fudbaler Totenhema Erik Dajer pokušao je da se obračuna sa jednim navijačem svog kluba posle ispadanja iz FA kupa. Totenhem je izgubio od Noriča posle penala, a Dajer je po okončanju susreta pobesneo i uleteo na tribinu.

Engleski reprezentativac ušao je u klinč sa jednim od navijača, koji mu je navodno vređao rođenog brata, što Erik nije mogao da istrpi.

Mediji su prvo preneli da je defanzivni vezista reagovao jer su navijači navodno rasistički vređali njegovog saigrača Žedsona Fernandeša prilikom izvođenja jedanaesterca, ali je menadžer Žoze Morinjo otkrio o čemu se radi.

"Rekao mi je da ga je jedan od navijača žestoko uvredio. Erik je napravio nešto što profesionalaci ne smeju raditi, ali u ovom slučaju, svako od nas bi napravio isto. Hoće li ga klub kazniti. Ne znam, ali ja se neću složiti s tim", rekao je Portugalac.

Fudbalska asocijacija Engleske istražuje ovaj slučaj i Dajera očekuje velika kazna.

Inače, Totenhem je posle penala eliminisan od Noriča u osmini finala FA kupa posle penala, pošto je regularni deo meča završen nerešeno 1:1.

Slučaj Erika Dajera podsetio je lokalne medije na potez legendarnog Erika Kantone koji je kung-fu udarcem pre 25 godina udario jednog navijača.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво