Inter pazari u Engleskoj, Eriksen, Jang i Žiru mete

Italijanski fudbalski klub Inter veoma je aktivan na tržištu u januarskom prelaznom roku. Apeninski mediji navode da su Kristijan Eriksen, Olivije Žiru i Ešli Jang glavne želje "nero-azura".

Inter je od početka zimskog prelaznog roka bio aktivan, a poseban akcenat stavljen je na fudbalere koji nastupaju u Premijer ligi.

Antonio Konte, koji je pre Intera bio šef struke upravo u pomenutom prvenstvu,  kao glavne mete za pojačanja Intera vidi vezistu Totenhema Kristijana Eriksena i beka Junajteda Ešlija Janga.

Eriksen je jedan od najtraženijih fudbalera na evropskom tržištu, pošto kvalitetnom vezisti ugovor ističe za šest meseci.

Danac, prema pisanju engleskih, ali i italijanskih medija, ne želi da produži ugovor sa "petlovima", pa je Inter pojačao interesovanje, a smanjio ponudu, koja sada iznosi oko 15 miliona evra.

Druga Konteova želja je Ešli Jang. Fudbaler Mančestera pokriva pozicije oba beka, a prema navodima medija, dve strane su ponovo postigle dogovor.

Jangov transfer u Inter navodno je otkazan prošle nedelje iz dva razloga, jedan je to što trener "crvenih đavola" Solskjer nije želeo da se odrekne Jangovih usluga, a drugi je transfer Spinazole u Inter.

Levi bek Rome Leonardo Spinazola bio je na pragu dolaska u Inter, u transferu koji je uključivao odlazak Marka Politana iz Intera u Romu, ali je zbog zdravstvenog stanja Spinazole transfer odložen.

Spinazola će morati na dodatne lekarske preglede, gde će se dobiti bolja slika o stanju njegovih kolena.

Poslednja Interova želja u Engleskoj je Olivije Žiru. Napadač sa kojim je Konte sarađivao u Čelsiju takođe je pred istekom ugovora, pa bi za francuskog napadača Inter izdvojio oko pet miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво