Milojević i fudbaleri Zvezde: Lepo je obradovati decu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević i fudbaleri Marko Marin, Miloš Degenek, Nemanja Milunović i Milan Borjan istakli su da im je drago što su klupskom opremom obradovali mališane iz Univerzitetske klinike u Tiršovoj i poželi im brz oporavak.

Oni su, u danu kada je Crvena zvezda donirala 100.000 evra bolnici u Tiršovoj za novu opremu, posetili decu na odeljenju ortopedije i obradovali ih poklonima sa obeležjima kluba.

Trener Milojević naglasio je da se crveno-beli neće zaustaviti sa ovako humanim akcijama.

"Jako sam srećan što smo uspeli da dođemo do dece. Znamo šta Crvena zvezda čini, napravljen je fenomenalan gest i u ovim vremenima potrebno je da budemo humani. Po izrazu lica i neopisive sreće dece kada su videla igrače. Za nas je to možda malo, a za najmlađe mnogo", rekao je Milojević novinarima.

Kapiten Marin i saigrači oblišli su tri sobe i uručili oko 20 kesa sa mnogobrojnim poklonima.

"Bitna i lepa akcija Crvene zvezde, obradovali smo decu i želimo im da se što pre oporave. Dali smo im pozitivnu energiju, srećan sam što možemo deci da pomognemo i ulešamo damo", rekao je Marin.

Defanzivac Milunović kaže da mu je dečiji osmeh, kao ocu dva deteta, najveća radost, sa čime se složio i drugi igrač iz štoperskog tandema Miloš Degenek.

"Znači nam mnogo što smo danas u Tiršovoj, velika je stvar od kluba da pomogne bolnici. Deca su naša budućnost. Svi bismo voleli da deca što pre ozdrave i dođu na bilo koji stadion, da se bave sportom i zdravim životom. Želimo im brz oporavak", poručio je Degenek.

Golman Milan Borjan poželeo je deci brz oporavak i da se vrate na igrališta kako bi se bavila sportom i zdravim životom.

"Nije lepo videti decu u bolnici, ali drago mi je da smo bili danas tu da im donesemo osmeh na lice. Videli smo koliko im znači, lep je gest Zvezde da pomogne. Poruka za njih je da uvek moraju da se bore za život i daju maksimum da će dobre stvari doći. Drago mi je što sam bio deo ove akcije i što smo došli da im ulepšamo dan", zaključio je Borjan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво